Ungdomsalpha

Alphakurs for ungdom er en introduksjonskurs til kristen tro

På leting etter tro og mening med livet? I Alphakurset er det rom for undring, spørsmål og refleksjon rundt den kristne tro.

Ungdomsalpha

Kursheftet «U-Alpha», som gjelder Alpha for ungdom, er tilpasset deltakere mellom fra 11 til 14-15 år. Passer godt for bl.a. konfirmanter. Heftet er illustrert med mange morsomme tegninger. Når det gjelder kurshefte for eldre ungdommer, anbefaler vi kursheftet for voksne.

Alpha er et velprøvd kurs som arrangeres over hele verden. Mer enn 24 millioner mennesker har gått et Alphakurs. Alpha finner vi i dag i 169 land, og kurset er oversatt til 112 språk.

– Vi er veldig glade for at vi har fått dette flotte opplegget på norsk, sier Leif Gordon Kvelland i Alpha Norge.

Ungdoms-Alpha er et opplegg som går gjennom det samme innholdet som et vanlig Alpha-kurs, men innpakningen er annerledes.

 Pakken består av et minnekort med tolv videoavsnitt på 20-25 minutter og et opplegg til samtale. Videoene er interaktive og spilt inn med tanke på skoleelever og ungdom. Med en slik pakke har man alt man trenger for å lage et Ungdoms-Alpha.

Temaene på de tolv filmene er de samme som tidligere, og inkluderer «Hvorfor og hvordan kan jeg be?», «Hvorfor døde Jesus?» og «Hvordan kan jeg tro?»

– Opplegget er tilpasset de spørsmålene som ungdom ofte har, sier Kvelland.

Hvem som helst kan ta kontakt med Alpha Norge og få tilsendt opplegget, registrere sitt Alpha-kurs og få hjelp og opplæring. Kontakt Alpha Norge

Lenke til Alpha-Norge

Powered by Cornerstone